Skyddsrummet

Södermälarstrand

• Skyddsrummet  

• Söder Mälarstrand 25, 118 25 Stockholm

• Antal platser 50-500 gäster

Mer information

Skyddsrummet är en centralt belägen lokal i Stockholm och är en del av ett gammalt bryggeri vid vackra Söder Mälarstrand. En rå industrikänsla råder men lokalerna är upprustad och erbjuder toppmoderna faciliteter för både fest och event med en helt unik atmosfär. Lokalen är uppdelad i två delad, Bergrummet och Tegelrummet, som ger unika möjligheter att skräddarsy ditt evenemang efter just dina behov. Lokalerna ligger delvis insprängd i berggrunden med naturligt regnvatten sipprande nedför bergväggarna och vacker utsikt mot Stadshuset och Riddarfjärden. Vi kan duka upp för 40 till 220 middagsgäster.

För mer information och prisuppgift ange ditt intresse i förfrågningsformuläret

Förfrågan
Mer om Skyddsrummet

Inbäddat bland stadens livliga gator ligger en gömd fristad, välkommen till Skyddsrummet.

Besökarna möts av de robusta väggarna av armerad betong, det som en gång var en fristad från krigstida kaos är nu en unik plats som erbjuder en inblick i det förflutna samtidigt som det fungerar som en fristad för samtida sammankomster.

Huvudkammaren, en gång en tillflyktsort, har förvandlats till ett mångsidigt evenemangsutrymme. Mjuk belysning lyser upp det grottiga rummet och kastar skuggor som dansar över resterna av dess tidigare liv.  

Trots sin historia utstrålar lokalen en aura av inspiration. Ekon från det förflutna tjänar som en gripande påminnelse om skyddsrummets ursprungliga syfte, samtidigt som det inspirerar framtida generationer.

Oavsett om det är värd för fester, middagar eller konstutställningar, bjuder Skyddsrummet in besökare att omfamna dess historia samtidigt som de skapar nya minnen inom dess väggar.

Kliv in och förflyttas genom tiden – välkommen till Skyddsrummet!

Senaste nytt
Nacka mässan

Utforska våra Lokaler

FÖRFRÅGAN
Click & order