Nacka Mässan

Nacka Strand

• Augustendalstorget 6, 131 52 Nacka Strand

• Kapacitet upp till 2600 personer

Läs mer

• Lokaler spridda över flera hus och våningsplan

• 8,9 km till Stockholms Centralstation

• 25 min med pendelbåt från Stockholm city

• 9 min med buss från Slussen

En industriromantisk arena för utveckling och möten mellan människor, en levande mötesplats med rum för fler. De historiska fabrikslokalerna får sällskap av moderna mötesrum, arbetsplatser och studios. På så sätt kan du boka möten och event precis som förut, men även arbeta eller skapa innehåll i unik miljö. Berätta vad du vill uppnå, så formar vi en hundraårig fabrik efter dina behov.

Området som växer successivt med bostäder, restauranger, service och kommunikationer skapar perfekta förutsättningar för möten och företagande. Här finns allt nära, och kanske är det just närheten till både liv och lugn som gjort att några av Sveriges mest lönsamma företag samlats just här.

För mer information och prisuppgift ange ditt intresse i förfrågningsformuläret

Förfrågan
Mer om Nacka Mässan

Välkommen till en välbevarad bit av den industriella revolutionen - vår plats, en gammal bilfabrik med en historia som går tillbaka till grundandet 1899. En gång i tiden ett livligt nav för innovation och hantverk, har denna fabrik en speciell plats i annalerna om fordonsexpertis och födelseplatsen för flera Dodge och Chrysler modeller som sedan rullade på Stockholms gator.

När du kliver in genom dörrarna till detta industriella underverk, transporteras du tillbaka till en tid av uppfinningsrikedom och industriell skicklighet. Ekon av maskiner och doften av olja och stål hänger kvar i luften och tjänar som en påminnelse om fabrikens pulserande förflutna.

Idag har detta historiska utrymme kärleksfullt restaurerats och omvandlats till en mångsidig plats som sömlöst blandar gammaldags industriromantik med modern elegans. Från dess robusta tegelväggar till dess skyhöga tak och vidsträckta golvyta, utstrålar varje hörn av fabriken en känsla av storhet och autenticitet.

Oavsett om du planerar ett företagsevent, en produktlansering, ett bröllop eller en privat fest, erbjuder vår lokal en unik bakgrund som kommer att lämna ett bestående intryck på dina gäster. Föreställ dig att vara värd för en cocktailmottagning bland veteranbilsutställningar, eller äta middag under skenet av industriellt chica belysningsarmaturer - möjligheterna är oändliga.

Följ med oss på denna ikoniska plats och ge dig ut på en resa genom tiden, där andan av innovation och arvet från fordonsexpertis möts i en verkligt oförglömlig miljö.

Senaste nytt
Nacka mässan

Utforska våra Lokaler

FÖRFRÅGAN
Click & order