Confidencen

Ulriksdal

•Ulriksdals Slottsteater

•Slottsallén 3, 170 79 Solna

•Antal platser 20-200 gäster  

Mer information

Confidencen är en teater som ligger vackert vid Ulriksdals slott i Solna. Byggd på 1750-talet och restaurerad från slutet av 1900-talet är det den äldsta rokokosteatern i Sverige. En historiskt unik miljö för både middag och fest men även föreställningar eller konserter.Confidencen är en mångfasetterad lokal där historiens vingslag präglar stämningen och vi kan duka upp för XX middagsgäster och vid konserter får det plats upp till 200 sittande gäster.

För mer information och prisuppgift ange ditt intresse i förfrågningsformuläret

Förfrågan
Mer om Confidencen

Kliv in i en värld där historien ekar genom de utsmyckade salarna och viskningar från tidigare föreställningar hänger kvar i luften. När du närmar dig utspelar sig teaterns storhet framför dina ögon. Dess fasad, prydd med intrikata detaljer som påminner om en svunnen tid, lockar kunder att ge sig in och ta del av magin inombords.

När du kommer in möts gästerna av den överdådiga foajén, där ljuskronor kastar ett varmt sken över lokalen. Bortom foajén ligger teaterns juvel – det majestätiska auditoriet.

Själva scenen står som en duk för kreativitet, inramad av tunga sammetsgardiner som håller i sig förväntan på vad underverk kommer att utspela sig. Från klassiska pjäser till avantgardeproduktioner har teatern varit värd för en myriad av föreställningar som var och en har satt sin prägel på publikens kollektiva minne.

Trots tidens gång har teatern behållit sin gamla charm samtidigt som den sömlöst omfamnar moderniteten vilket säkerställer att varje föreställning är en fest för sinnena.

Genomsyrad av historia och genomsyrad av scenkonstens anda inbjuder lokalen dig att ge dig ut på en resa genom tiden. Kom och upplev magin på Confidencen

Senaste nytt
Nacka mässan

Utforska våra Lokaler

FÖRFRÅGAN
Click & order