No 18

Centralstation

• Stockholms Centralstation, Centralplan 15, 111 20Stockholm

• Kapacitet 10-40 personer

Läs mer

• Går att hyra från 07:00 – 00:00

• Flera hotell i direkt anslutning till lokalen

No 18 är en medlemsklubb av kontinentalt snitt belägen ovanför huvudhallen på Stockholms imponerande Centralstation, No 18 Stockholm Central är en lugn oas i hjärtat av svenskt näringsliv.

En evenemangslokal att komma ihåg. Boka No18 för ett mingel eller fest i exklusiva omgivningar med inspirerade menyer, vänlig och kunnig personal och möjlighet till både möten och chambre separee.

För mer information och prisuppgift ange ditt intresse i förfrågningsformuläret

Förfrågan
Mer om No 18 Centralstation

Välkommen till No 18 Stockholm Central, ett exklusivt tillflyktsort för medlemmar som ligger inbäddat inom Stockholms ikoniska centralstations livliga gränser. Undangömd från stationens liv och rörelse erbjuder denna dolda pärla en fristad av sofistikering. Gästerna möts av en atmosfär av raffinerad elegans och diskret design.

Klubbens eleganta och moderna inredning blandar sömlöst modern estetik med nickningar till stationens historia, vilket skapar en tidlös atmosfär. Den huvudsakliga loungen uppmuntrar till intima samtal och avkoppling. Mjuk omgivande belysning badar utrymmet i ett varmt sken, medan utvalda konstverk och smakfulla dekoraccenter bidrar till klubbens lockelse.

För dem som söker en mer privat tillflyktsort finns exklusiva mötesrum och VIP-lounger utrustade med toppmodern audiovisuell teknik och höghastighetsinternet, vilket gör det till en idealisk destination för affärsmöten, presentationer eller privata sammankomster .

Utöver sina bekvämligheter så erbjuds exklusiva evenemang och upplevelser, allt från livemusikuppträdanden och konstutställningar till kulinariska provningar och nätverkande soiréer. Vare sig det gäller affärer eller nöjen, ger No 18 möjlighet till en oöverträffad oas av elegans och prestige i hjärtat av staden.

Senaste nytt
Nacka mässan

Utforska våra Lokaler

FÖRFRÅGAN
Click & order