Konstnärsklubben

Norrmalmstorg

• Smålandsgatan 7, 111 46 Stockholm

• Kapacitet 10-100 personer

Läs mer

• 1.4 km till Stockholms Centralstation

• 500 m till Östermalmstorg tunnelbanestation

• Flera hotell i direkt anslutning till lokalen

• Ligger intill Stockholms mest exklusiva shoppinggata

Konstnärsklubben bildades 1856 och är idag en världens äldsta, alltjämt fungerande, konstnärssammanslutningar. Lokalerna de huserar i idag, på Smålandsgatan intill Norrmalmstorg i Stockholm, invigdes 1899 och är med säkerhet ett av de vackraste kårhusen i Sverige.

Konstnärshuset är idag ett väl bevarat byggnadsminne men lokalerna är flexibla och erbjuda möjligheter till både middag, fest och event. Detaljerna avgör du men en mer unik lokal är svår att hitta!

För mer information och prisuppgift ange ditt intresse i förfrågningsformuläret

Förfrågan
Mer om Konstnärsklubben

Inbäddat i hjärtat av centrala Stockholm har Konstnärsklubben ett rikt arv som går tillbaka till starten 1856. Genomsyrad av konstnärligt arv och tradition står vår konstnärsklubb som en ledstjärna för kreativitet och samarbete.

Konstnärsklubben som grundades av visionära konstnärer, arkitekter och forskare, har ett framstående medlemskap på cirka 400 individer, vilket bildar en sammansvetsad gemenskap av likasinnade kreativa. Som en av de äldsta kontinuerligt verksamma föreningarna i sitt slag globalt, upprätthåller de ett stolt arv.

Inbäddat inom Konstnärshusets historiska ramar på Smålandsgatan, intill det ikoniska Norrmalmstorg, utstrålar lokalen tidlös elegans och charm. Sedan mitten av artonhundratalet har Konstnärshuset förblivit en omhuldad mötesplats för svenska konstnärer och bevarat dess arkitektoniska prakt i generationer framöver. Välkommen till en unik miljö för middag eller event!

Senaste nytt
Nacka mässan

Utforska våra Lokaler

FÖRFRÅGAN
Click & order