Om oss

År 2001 startade vi Pontus Catering med mottot att inget är omöjligt. Sedan dess har samma ambition gällt varje dag – att vi har kunden i fokus och skräddarsyr våra uppdrag. Det gäller oavsett om det är en exklusiv hemmamiddag eller en bankett för 2000 personer.

Vi är en helhetsleverantör som ordnar allt. Vår erfarenhet är över 20 år och vi har en bred kompetens och kreativitet för att klara av alla typer av uppdrag. Vi har utfört uppdrag över hela Sverige och även utomlands och tar oss an uppdrag ombord på båtar eller flygplan eller på den unika plats du valt.

Våra värdeord är kvalitet, generositet och flärd och med dem top of mind skapar vårt team oförglömliga upplevelser. Vi ser fram emot att skämma bort dig.

Våra värderingar

Kvalitet

Med kvalitet menar vi ALLT! Kvalitet ska styra våra val av produkter, hur vi förbereder, producerar och levererar dem. Det är MÄNNISKOR som skapar kvalitet!

Generositet

Vi vill vara generösa i vårt sätt att kommunicera, och eftersträvar alltid transparens. Vår personal ska känna sig uppskattade, precis som våra gäster. Hos oss jobbar de bästa och vi försöker även vara generösa med beröm och uppmärksamhet när så passar.

Flärd

Med en nypa flärd vill vi förgylla allas tillvaro. Varje produkt vi utvecklar måste innehålla ett element av flärd, på något litet sätt. Vi vill aldrig bli pretentiösa eller formellt tråkiga – Hellre raffinerat busiga och med glimten i ögat.

Pontus cateringhistoria och vision

Våra första cateringuppdrag fick vi av våra stamgäster på Pontus in the Green House då ansedd som en av Sveriges bästa restauranger. Med våra gästers höga förväntningar tog vi oss an cateringuppdrag med stort kvalitetsfokus.

Vår gästers höga krav och ibland galna önskemål har gjort att vi hela tiden lärt oss och utvecklats som cateringföretag. Mat och dryck på högsta nivå, service i toppklass, detaljer i värdskap och genomförande är exempel på delar som särskiljer oss.

Vi väljer vårt team med omsorg. Det är våra medarbetare gör skillnad och är helt avgörande för våra cateringgästers upplevelser.

Med ett gastronomiskt ursprung från Pontus in the Green House har vi nu över 20 års erfarenhet och tar oss även an stora återkommande uppdrag som Porsche Carrera cup och Elitloppet som är ett av Sveriges största mat- och dryckesevenemang. Vi är inte vanliga restauratörer, utan drivs hängivet av entreprenörskap, förändring och innovation. Vi strävar efter att vara bäst i det vi gör.

Vår vision är ”en wow-upplevelse för gäster och personal”

Startsida
FÖRFRÅGAN
Click & order