A House

Östermalm

• Östermalmsgatan 26A

• Antal platser: 300 sittande alt. 200-500 stående

A house Ark – en destination för mode, mat, musik och media Den dynamiska sammansmältningen av stora och små lokaler och mångfacetterade evenemangsutrymmen, skapar en atmosfär av ständig förändring när människor möts och lär av varandra.

A house erbjuder ett antal flexibla utrymmen med bekvämligheter som passar alla dina behov. Hyr de råa brutala anläggningarna som de är eller låt oss skapa arrangemang och evenemang av valfri storlek eller form.

För mer information och prisuppgift ange ditt intresse i förfrågningsformuläret

Förfrågan
Mer om A House Ark

Gå in i de heliga salarna på A house, en bastion av kunskap inbäddad i den brutala arkitekturens formidabla famn. Denna imponerande struktur, som trotsigt reser sig från stadslandskapet, står som ett bevis på den kompromisslösa jakten på utbildning mitt i den moderna världens tumult.

Från sitt yttre får A house uppmärksamhet med sin skarpa, kantiga fasad, konstruerad av rå betong som utstrålar en aura av styrka och stramhet. Dess höga form, kännetecknad av djärva geometriska former och minimal utsmyckning, står i skarp kontrast till den omgivande stadsbilden, ett bevis på skolans orubbliga engagemang för intellektuell stringens och disciplin.

När besökare kliver in genom de tunga dörrarna omsluts de av lobbyns grottformade vidd - en katedral av betong och glas som ekar med tidigare generationers fotspår. När du vågar dig djupare in i byggnaden upptäcker gäster en labyrint av korridorer som bär exponerade betongväggar tidsmärken, deras grova texturer en duk på vilken otaliga elevers och lärares berättelser har skrivits in.

Lokalerna, med sina utilitaristiska möbler och vidsträckta fönster, erbjuder en miljö som främjar kreativitet och ger inspiration.  

När solen går ner bakom den ojämna silhuetten står A house som en ledstjärna för upplysning – ett bevis husets varaktiga kraft och självklara plats i området.

Senaste nytt
Nacka mässan

Utforska våra Lokaler

FÖRFRÅGAN
Click & order