Watz Studio

Gärdet

• Frihamnen

• Södra Hamnvägen 30

• Antal platser: 20-120 sittande gäster

Watz hemsida

Watz är en industriell tegellokal från det sena 1800 talet som varsamt renoverats med fokus på att behålla charm och karaktär som fastnat i väggarna under decenniernas gång. Lokalen består av en stor luftig hall, fullt restaurangkök samt en innergård.

Watz passar utmärkt förmiddagar mellan 110-150 personer, för mindre mässor och kundevent där man vill blanda ute och innemiljöer.

För mer information och prisuppgift ange ditt intresse i förfrågningsformuläret

Förfrågan
Mer om Watz Studio

Inbäddat i det livliga historiska hamndistrikt står Watz, en ledstjärna förindustriell charm och romantik. Denna anmärkningsvärda tegelbyggnad har anor från slutet av 1800-talet och har en rik historia sammanflätad med stadens maritima själ.

När man närmar sig lokalen möts besökarna av dess imponerande fasad i rött tegel, ett bevis på hantverket från en svunnen tid. Vittrad av tid och elementen utstrålar byggnaden en tidlös elegans som talar mycket om dess historia.

Genom att kliva in genom de massiva metalldörrarna förs gästerna in i envärld där historia och modernitet möts i perfekt harmoni. Interiören, med sina skyhöga tak och exponerade tegelväggar, framkallar en känsla av storhet och autenticitet som är både imponerande och inbjudande.

Stora salen, en gång en livlig fabriksvåning, fungerar nu som ett mångsidigt evenemangsutrymme som kan rymma en mängd olika sammankomster, från intima bröllop till företagskonferenser. Industriell-chic inredning accentuerar utrymmet och hyllar dess tillverkningsrötter samtidigt som det ger en modern stil.

När dagen övergår till skymning förvandlas Watz till en magisk miljö upplyst av det varma skenet av tindrande ljus och fladdrande ljus. Mot bakgrund av hamnens skimrande vatten samlas gästerna för att fira, för att ansluta och skapa minnen som varar livet ut.

I hjärtat av Stockholms hamn, mitt i ekon av det förflutna och framtidens löfte, står Watz som ett bevis på den bestående andan av innovation och motståndskraft – en sann pärla som väntar på att bli upptäckt av alla som söker en unik och oförglömlig erfarenhet.

Senaste nytt
Nacka mässan

Utforska våra Lokaler

FÖRFRÅGAN
Click & order