No 18

Nybrokajen

• Nybrokajen 7

• Antal platser: 6-30 sittande

Mer information

No 18 är en kosmopolisk medlemsklubb i nya lokaler på Nybrokajen 7. Med en helt unik och storslagen vy över Nybroviken och Strandvägens pampiga allé erbjuder No 18 exklusiva möten och event. Lokalen består av en chambre separee för 6-40 personer.

Det finns även möjlighet att boka den helt unikt belägna terrassen på no 18 med storslagen utsikt. På den 250 kvm stora takterrassen är det bara fantasin som sätter begränsningar för vilket event du vill göra. Allt från sommarens After Work-mingel, ett unikt kundevent till den storslagna festen, allt är möjligt att arrangera.

För mer information och prisuppgift ange ditt intresse i förfrågningsformuläret

Förfrågan
Mer om No 18

Inbäddat i hjärtat av Stockholms pulserande mode- och affärsdistrikt ligger No 18 – en dynamisk plats där kreativitet, innovation och exklusivitet möts för att tända gnistan av inspiration.

När du kliver in genom dörrarna till No18 möts du av en atmosfär som surrar av energi och möjligheter. Den eleganta, moderna designen av utrymmet speglar avantgardeandan i Stockholms modescen, medan dess strategiska läge i stadens affärsdistrikt talar om dess roll som en koppling mellan industri och kreativitet.

Kronjuvelen är dess hisnande evenemangsutrymme, en mångsidig duk där drömmar väcks till liv och gränser tänjs på. Med skyhöga tak och panoramautsikt över Stockholms ikoniska skyline är denna imponerande plats den perfekta miljön för både middagar, fester och produktlanseringar.

När solen går ner över Stockholms livliga gator fortsätter No18 att lysasom en ledstjärna för inspiration och möjligheter – ett utrymme där dagens drömmar blir morgondagens verklighet.

Senaste nytt
Nacka mässan

Utforska våra Lokaler

FÖRFRÅGAN
Click & order