Kongressen

Bromma Solvalla

• Solvalla Travbana, Travbanevägen, 168 64 Bromma

• Kapacitet upp till 600 personer

Läs mer

• 11.6 km från Stockholms Centralstation

• 40 min med kollektivtrafik från Stockholm innerstad

Kongressen är vår huvudrestaurang och här kliver du in i ett stycke svensk historia. Här har både kungligheter och några av Sveriges mest firade sportlegendarer samlats för att uppleva magiska ögonblick inom svensk travsport.

Kongressen tar upp till 600 personer i gradängsittning och har en scen som ger samtliga besökare en perfekt överblick. En helt unik miljö för att kombinera ett framträdande med en härlig måltid. Givetvis är utsikten optimal för att kunna följa tävlingarna på bästa sätt.

För mer information och prisuppgift ange ditt intresse i förfrågningsformuläret

Förfrågan
Mer om Kongressen

Välkommen till Kongressen på Solvalla, den största restaurangen och evenemangsarenan inbäddad i hjärtat av Nordens främsta racingbana. Cheval de Course ligger mitt i racerbanans spännande atmosfär och erbjuder en unik matupplevelse som kombinerar spänningen i liveracing med komforten och lyxen hos en restaurang i toppklass.

När du närmar dig Kongressen, möts du av storheten i dess vidsträckta fasad, prydd med eleganta arkitektoniska linjer och stora fönster som erbjuder panoramautsikt över racerbanan och den omgivande landsbygden. Entrén flankeras av eleganta pelare, vilket skapar en känsla av ankomst som passar en prestigefylld plats. Den huvudsakliga matsalen är en syn att skåda, med sittplatser för upp till 600 gäster arrangerade i gradängsittning som ger fri utsikt över racerbanan från varje utsiktspunkt.

Under hela tävlingssäsongen är Kongressen värd för en mängd olika speciella evenemang och temakvällar, från gourmetvinprovningar till liveunderhållningsuppträdanden. Lokalens toppmoderna audiovisuella utrustning och flexibla evenemangsutrymmen gör den till den perfekta destinationen för företagssammankomster, privata fester och middagar i en verkligt oförglömlig miljö.

Oavsett om du är en racingentusiast som vill njuta av spänningen på banan eller en matälskare som söker ett kulinariskt äventyr, utlovar Kongressen en oöverträffad matupplevelse i en spännande och unik miljö.

Senaste nytt
Nacka mässan

Utforska våra Lokaler

FÖRFRÅGAN
Click & order