Fleminggatan 39

Kungsholmen

• Fleminggatan 39, 112 32 Stockholm

• Kapacitet 20-100 platser

Läs mer

• Flexibel restauranglokal med komplett bar för event ochfest

• 1.2 km till Stockholms Centralstation

• 500 m till Fridhemsplan tunnelbanestation

• Går att hyra från 07:00 – 01:00

• Flera hotell i direkt anslutning till lokalen

Välkommen till La Girafe – Kungsholmen, en charmig evenemangsplats undangömd i hjärtat av centrala Stockholm, som erbjuder en smak av parisisk elegans mitt bland de livliga gatorna i Sveriges huvudstad.

I hjärtat av bistron står en elegant bar som välkomnar gästerna, där de kan njuta av en aperitif före middagen. Utöver matsalen finns även inbäddat i ett avskilt hörn av bistron en charmig privat matsal, perfekt för intima sammankomster och exklusiva evenemang. Oavsett om du planerar en en festlig soiré med vänner eller ett företagsevent för att imponera på kunder, erbjuder La Girafe en verkligt förtrollande upplevelse.

För mer information och prisuppgift ange ditt intresse i förfrågningsformuläret

Förfrågan
Mer om La Girafe

Välkommen till La Girafe, en charmig franskinspirerad bistro på Kungsholmen. La Girafe, som grundades av den berömda kocken Pontus Frithiof, är mer än bara en restaurang – det är en kulinarisk resa där vardagen flätas samman och ger tid till reflektion och njutning.

På La Girafe följer gastronomin i fotspåren av den franska kulinariska traditionen, och hyllar konsten att fransk matlagning med en modern twist. Njut av ett ljuvligt utbud av rätter gjorda med precision och passion av kocken Pontus Frithiof och hans begåvade team. Från klassiska franska rätter till innovativa skapelser inspirerade av franska smaker från hela världen.

Smutta på ett glas fint franskt vin eller njut av en handgjord cocktail i vår stilfulla bar, där stämningen är livlig och samtalet flyter fritt. Oavsett om du går med oss för en lugn brunch, en romantisk middag eller en avslappnad sammankomst med vänner, erbjuder La Girafe en oförglömlig matupplevelse där stil möter smak i varje rätt.

Följ med oss på La Girafe och upplev magin i det franska köket i en atmosfär som utstrålar värme, elegans och en touch av parisisk charm. Smaklig måltid!

Senaste nytt
Nacka mässan

Utforska våra Lokaler

FÖRFRÅGAN
Click & order